Motion i Uppland

Om Motion i Uppland

I aktivitetskatalogen Motion i Uppland hittar du information om olika aktiviteter runt om i Uppland. Den riktar sig till dig som är ovan vid träning sedan tidigare, är nybörjare inom någon önskad motionsform eller som helt enkelt behöver inspiration till olika sätt att röra på dig. I aktivitetskatalogen hittar du aktiviteter där fokus ligger på glädje, rörelse och låga trösklar till att påbörja aktiviteten snarare än på prestation och tävling. Aktiviteterna kan vara både i form av egen aktivitet och friluftsliv eller organiserad träning.

Observera att det finns många aktiviteter, både hos föreningar och privata aktörer, som inte finns med i Motion i Uppland. Notera också att vi inte har möjlighet att kvalitetssäkra aktiviteterna i Motion i Uppland utan att informationen om respektive aktivitet bygger på friskvårdsaktörens egna uppgifter.

Vill din förening, organisation eller företag finnas med i Motion i Uppland, kontakta friskvardslotsen.uppland@rfsisu.se.

Aktivitetskatalogen drivs av Friskvårdslotsen hos RF-SISU Uppland och används i arbetet med att stötta personer som fått Fysisk aktivitet på Recept att hitta en passande motionsform.
Här kan du läsa mer om friskvårdslotsning

RF-SISU Uppland är en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas 19 regionala organisationer. Vårt uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund.
Här kan du läsa mer om RF-SISU Uppland